escola

Audicions per Cordes '21. Escola de música Manuel Lattur

Tots els curs, es realitza a l'escola les audicions per cordes, on la major part dels alumnes d'instrument interpreten una peça, siga quin siga el seu nivell, doncs la finalitat d'aquestes audicions és perdre la por escènica i que els seus familiars i amics puguen anar veient la seua progressió. A causa de la pandèmia, el curs passat es realitzaren totes des de casa, aquest curs, hi una barreja entre vídeos enregistrats a casa i altres a la classe junt amb el professor.

Cor en Grau Elemental. Curs impartit per Carmen Paula Romero

Aquest cap de Setmana, els professors de l'escola de música han tingut la sort de poder treballar amb Carmen Paula Romero, una persona que estima la seva feina.

Com diu ella. "Cantar, i sobretot en conjunt, és essencial per als xiquets. No només pels valors musicals que els aporten, que són incomptables, sinó també pels grans valors humans i vitals que s'aprenen quan un grup de persones crea, EN CONJUNT, art i bellesa."

Des de l'escola de música continuarem formant-nos per poder fer-vos cada dia més de la música.

 

Inici del curs 2020-21

Comença el curs 2020-21 amb el protocol de seguretat i instal·lacions preparades per a aquesta nova normalitat. Que la música no pare!!

Si encara no t'has matriculat estàs a temps, pregunta'ns per quines places queden disponibles.

 

Presentació de les famílies dels instruments. Classes On-line Escola Manuel Lattur

Durant l'últim trimestre de cada curs, els mestres d’instrument mostren als alumnes de Jardí III tot el que poden aprendre a l'escola de música, doncs en la propera matrícula tindran que escollir quin és el que els agrada més i començar a practicar-lo. Si durant tot el curs ja han estat coneixent-los de l’ajuda dels seus professors de Jardí Musical, aquest últim trimestre de l’any es fa de manera molt més directa.

Aquest curs, donada la situació provocada per la Covid-19, les classes estan realitzant-se on-line i no podíem deixar de realitzar aquesta activitat.

Páginas

Suscribirse a RSS - escola