Agrupació Artística Musical

Història

El mes d’abril de 1952 es va crear l’agrupació Artística Musical de Dénia, una formació que arreplegava la llarga tradició musical d’una ciutat que a principis del segle 20 comptava amb tres bandes de música. La seua història ve marcada per aconteixements i bons records.

El 25 de juny de 1952, el Govern Civil donava l'aprobació al seu reglament i així es constituia formalment la banda. Les deu persones que formaren part de la seua primera directiva compraren l'instrumental complet i els uniformes dels músics i la formació començà a rodasr baix la batuta d'Enrique Almiñana, el seu primer director.

Músics

Ací teniu la relació de músics actuals de l'Agrupació Artística Musical de Dénia separats per instruments. Tenim una gran familia que cada any fa fent-se més gran. Actualment, la nostra família està formada per més de 70 músics que fan que la música arribe a tot arreu.

Gràcies a tots per ser part d'ella!

 

Directors

La banda ha tingut la sort de comptar amb una sèrie de magnífics directors, que han deixat la seua emprempta al nostre ser més íntim (Toma ya!).

Tots i cadascú d'ells ha aportat la seua passió per la música i seu saber fer per dur endavant la nostra Agrupació Musical, i fer-la, si cap, més gran.

Presidents

Els nostres presidents han sigut un suport molt gran...

Al capdavant de l'Agrupació Musical de Dénia, tots ells, han treballat per aconseguir que la Banda de Dénia arribe a ser el que és hui en dia: una gran família de músics que fa arribar la seua estima per la música allà on van.

Col·laboradors

Veure tots