Robert Frau Vives nou president de l'Agrupació Artística Musical de Dénia

El passat dissabte dia 17 de juliol, es va celebrar l'assemblea General de l'Agrupació Artística i l'Escola de música Manuel Lattur. Han passat ja cinc anys des que Josep Pastor va iniciar la seua legislatura i ja havia comunicat a la junta la voluntat de no tornar a presentar-se. Robert Frau, saxofonista de la Banda i fins ara vicepresident va tirar avant la seua candidatura. Robert manté com a secretari a Josep Vicent Bonet i com a nomenat vicepresidenta a Nuria Araque. La major part dels vocals de la junta anterior continuen en aquesta, i s'incorporen Andreu Ivars i Oriana Amaral.
En breu es realitzarà la primera junta i quedaran determinades totes les vocalies i comissions de treball.

L'agrupació Artística vol donar les gracies a Josep Pastor per aquest cinc anys plens de projectes i molta música!