Agrupació Artística Musical

La banda enamora en el seu Concert de Santa Cecília 12 November

Ple absolut en el concert de Santa Cecilia, celebrat el passat dissabte 10 de novembre.

Com es tradicional el concert va començar amb la presentació dels nous musics que entren a formar part de la banda: Jaume Benlloch (Saxo Tenor), Ausiàs Pons (Percussió), Christian Martínez (Trompa), Gerard Piera (Trombó), Carles Sánchez (Trompeta), Laura Salguero (Saxo alto), Rosa Ivars (Flauta), Malena Mengual (Clarinet) y Nuria Pérez (Saxo Alto). Tots van rebre de la ma del seu padrí l’instrument.

A continuació i amb motiu del 60 aniversari es va fer un repàs amb imatges dels directors i presidents que han passat per la banda des de l’any 1952.

El programa del concert va contar  en la seua primera part amb  el pasdoble  Las Arenas, de Manuel Morales Martínez, Suite Alicantina, de Ricardo Dorado i Godzila Eats Las Vegas. Aquesta ultima va meravellar a tot el públic.

Ja en la segona part, El Kisar El Yedid de Camilo Pérez Monllor, Un Dia de Pasqua en Catarroja de Jose Izquierdo. Aquestes dos peces serien dirigides per Josep Sendra i Piera, antic director de la banda des de l’any 1978 a 1996. I per a finalitzar, La  Gran Via, sarsuela composada per Chueca y Valverde.