Agrupació Artística Musical

Joan Castejón col·labora amb el disseny d’una escultura de bronze i una litografia per commemorar el 60 aniversari de l’Agrupació Artística Musical de Dénia 22 November

La celebració del 60 aniversari comptarà amb un mecenes d’excepció. Joan Castejón posarà el seu art al servei de la banda, amb la creació de dues obres que serviran per recolzar la delicada salut econòmica d’este col·lectiu, que a dia de hui continua esperant els 30.000€ de la subvenció concedida per la Conselleria per la reforma  del local.

L’escultura s’ha esculpit en bronze , te un tamany de 45 centímetres i representa a la deessa Euterpe regalant caragols de mar. El seu preu es de 460 euros i només es podrà obtenir per encàrrec degut a l’elevat cost de producció. La seua edició esta limitada a 50 peces. Quant a la litografia, l’escultor i pintor denier ha comentat que representa a un músic que es converteix en el número 60. “Està manipulada, però s’aproxima molt a l’original”, ha comentat. El preu d’esta última és de 100 euros i te una tirada de 200 unitats.

El president de l’Agrupació, ha agraït a Castejón la seua col·laboració afegint que hi haurà un preu especial de 510 euros si es compren les dues obres.