Agrupació Artística Musical

La Banda celebra el sopar del 60 aniversari amb l’ànim de continuar escrivint moltes pàgines de la història de Dénia 26 November

Músics, alumnes de l’escola, antics integrants i simpatitzants de la banda, van assistir al sopar de commemoració del 60 aniversari de l‘Agrupació Artística Musica de Dénia.

El sopar es va fer coincidir amb la celebració de Santa Cecília.

Abans de sopar, el president de la Banda, Josep Vicent Bonet, va fer un repàs de la Història de la banda des de els seus inicis. Una història que ha anat “in crescendo” i que ha marcat el ritme dels moments mes importats de la ciutat i de la que queden per omplir “moltes pàgines”.  Bonet va incidir també en la qualitat musical de la banda, “on hem trobat bons amics”, i en la seua aposta per la formació i la innovació, dos qüestions que l’han convertida en referent.

El president va rebre un obsequi de la regidora de Cultura,Pepa Font, qui va felicitar la banda per la seua trajectòria i va remarcar també la seua implicació en la societat.

La música de la Charanga Cachorras Band va ambientar una vetllada de celebracions no exempta de records i emotivitat. A ella es va sumar també Jacobo Ferrer, mestre de percussió de l’escola – recentment anomenat director de la banda de Gandia-, que en no estar va enviar un escrit de felicitació al que va donar lectura el president.  Ferrer va aprofitar l’ocasió per informar de la composició d’una cercavila per a dolçaina i tabalet dedicada a Llum Ramon Agulles, filla de la component de la banda i gestor cultural de l’ Agrupació, Maite Agulles.