Agrupacions

Banda Infantil

Va ser al mes de gener de 2005 quan es va posar en marxa la Banda Infantil, una nova assignatura dins de l'Escola de Música, que té com a finalitat reunir als instrumentistes més joves de l'escola. De la mà de Javier Pinto aquells alumnes que acaben de començar a fer sonar un instrument i no tenen el nivell de la Banda Juvenil passen un hora divertida.

De la mateixa forma que la Banda Juvenil aquesta tasca busca motivar als joves músics que coneguen la figura del director i aprenguen el que suposa formar part d'un grup.

El director de la Banda Infantil és Javier Pinto.

Banda Juvenil

La Banda Juvenil compta aproximadament amb 45 alumnes i està dirigida per Javier Pinto. Aquesta activitat està considerada com una assignatura més dins del currículum de l'Escola de Música Manuel Lattur. Qualsevol alumne haurà de fer una quantitat d'assajos a la Banda Juvenil abans d'entrar a formar part de l'Agrupació Artística Musical a més d'un exàmen.

La finalitat és que els joves músics aprenguen a treballar en grup, que coneguen la figura del director i sobretot creen el seu grup d'amics dins de la gran família que és la banda de música.

A més de realitzar els assajos s'organitzen activitats lúdiques per millorar les relacions del grup, que repercutirà en un millor resultat interpretatiu.

Grup Instrumental d'Adults (Bandarra)

Es va crear en el curs 2015. Poden participar els alumnes d’instrument, adults, però no sols els de vent i percussió, també els de piano i guitarra. El director adapta les partitures. Els alumnes de música moderna també poden participar.

El director es Josep Pastor.

 

 

 

 

 

Últims articles de l'escola

Veure tots

Col·laboradors

Veure tots