0-6 anys

L'Escola de Música Manuel comptem amb activitats per a totes les edats amb l'Escola Bressol, Cant Prenatal i Jardí Musical.

Escola Bressol

Estimar la música, aprendre amb ella, relacionar-se, relaxar-se, treballar psicomotricitat o simplement passar-ho bé amb noves històries i cançons de sempre. Aquest és l'objectiu de l'Escola Bressol Musical, activitat que preten millorar la comunicació entre pares i fills i reforçar el vincle afectiu fent de la música el millor instrument. La iniciativa, impulsada per l'Escola de Música Manuel Lattur de Dénia, es va possar en marxa a principis d'octubre i va dirigida als més menuts de la casa: xiquets i xiquetes que no tenen més de tres anys.


+ info

Jardí musical

L'Escola de Música Manuel Lattur compta amb classes per d'iniciació musical per a xiquets i xiquetes des dels quatre als sis anys. El principal objectiu d'aquestes clases és que els xiquets i xiquetes gaudixen sentint i experimentant amb la música, i de forma trasversal introduir alguns primers conceptes musicals.


+ info

Cant Prenatal

L’escola de música va iniciar aquesta activitat el curs 2013/2014. Degut a un conveni de col·laboració signat amb Marina Salud actualment és realitza a les instal·lacions del centre de Salut de Dénia i assisteixen embarassades de tot la comarca. D’aquesta manera hi ha un contacte directe amb les matrones. 


+ info

Últims articles de l'escola

Veure tots

Col·laboradors

Veure tots