Educands

Existeixen dos tipus d’alumnes, els futurs músics de l'Agrupació Artística Musical de Dénia i els alumnes que volen aprendre a tocar un instrument sense formar part de la Banda o trien instrument que no formant part de la formació bandística, estan agrupats en les classes de música moderna. Així de forma paral·lela a l'aprenentatge de l'instrument es possibilita que els músics es formen tocant en grup a la Banda Infantil, Banda Juvenil, Grup Instrumental d'Adults, Grup de Combos i Big Band.

 

Banda Infantil

Va ser al mes de gener de 2005 quan es va posar en marxa la Banda Infantil, una nova assignatura dins de l'Escola de Música, que té com a finalitat reunir als instrumentistes més joves de l'escola. De la mà de Javier Pinnto aquells alumnes que acaben de començar a fer sonar un instrument i no tenen el nivell de la Banda Juvenil passen un hora divertida.

De la mateixa forma que la Banda Juvenil aquesta tasca busca motivar als joves músics que coneguen la figura del director i aprenguen el que suposa formar part d'un grup.

El director de la Banda Infantil és Javier Pinto.

Banda Juvenil

La Banda Juvenil compta aproximadament amb 45 alumnes i està dirigida per Javier Pinto. Aquesta activitat està considerada com una assignatura més dins del currículum de l'Escola de Música Manuel Lattur. Qualsevol alumne haurà de fer una quantitat d'assajos a la Banda Juvenil abans d'entrar a formar part de l'Agrupació Artística Musical a més d'un exàmen.

La finalitat és que els joves músics aprenguen a treballar en grup, que coneguen la figura del director i sobretot creen el seu grup d'amics dins de la gran família que és la banda de música.

A més de realitzar els assajos s'organitzen activitats lúdiques per millorar les relacions del grup, que repercutirà en un millor resultat interpretatiu.

 

Grup Instrumental d'Adults (Bandarra)

Es va crear en el curs 2015. Poden participar els alumnes d’instrument, adults, però no sols els de vent i percussió, també els de piano i guitarra. El director adapta les partitures. Els alumnes de música moderna també poden participar.

El director es Josep Pastor.

 

Últims articles de l'escola

Veure tots

Col·laboradors

Veure tots