Escola d'Estiu Musical

Al llarg de tot el mes de juliol, l´Agrupació Artística Musical de Dénia oferta una programació d’estiu per a xiquets i xiquetes de tres a deu anys, especialment pensada per a divertir creant, per aprendre pintant, per gaudir de l’estiu mitjançant la música.

A l’escola d’estiu Musical, partim del fet que l’activitat central de la infància és el joc, per tant la proposta didàctica de les activitats dutes a terme esta basada en l’objectiu general d’apropar als xiquets al món de la música des de la vessant més lúdica.

Les activitats es duen a terme al local de la Banda, tots el matins de 9 a 14h. i han inclòs tallers de plàstica, pintura, conèixer i aprendre a classificar instruments, identificar i començar a representar les notes i grafies bàsiques del llenguatge musical, audicions d’instruments, jocs de grup, etc.

La novetat des de l’estiu 2006 ha estat la incorporació del taller de percussió on els xiquets reben nocions bàsiques de percussió

A causa de les mesures Covid i les característiques de l'escola d'estiu i a la nostra filosofia d'escola d'estiu, aquest any no es pot realitzar. Esperem que l'estiu 2022 estiga de nou entre nosaltres.

Moltes gràcies a tots els que ens esteu preguntant per ella.

Full Inscripció

Videos:

Escola d'estiu 2014 

Escola d'estiu 2015 

Escola d'estiu 2016