Cant Prenatal

L’escola de música va iniciar aquesta activitat el curs 2013/2014.

Degut a un conveni de col·laboració signat amb Marina Salud actualment és realitza a les instal·lacions del centre de Salut de Dénia i assisteixen embarassades de tot la comarca. D’aquesta manera hi ha un contacte directe amb les matrones. 

Objectius  

Descobrir els beneficis de la pròpia veu en la comunicació i vinculació amb el nadó. La veu suposa un dels mitjans més senzills, directes i privilegiats.

El nadó percep la veu de sa mare des de les primeres setmanes de gestació com vibració i més endavant com so que memoritza, l’envolta i reconforta.

Per a la dona embarassada la veu pot ser a més a més una gran aliada en el treball del part i naixement. I és un medi analgèsic natural. Afavoreix la dilatació, la concentració i la relaxació. Permitent a la dona estar més present i amb contacte amb el seu cos.

Mitjançant cançons de bressol tradicionals de diferents cultures i cançons especials creades per a l’embaràs, a traves de les que poder expressar les emocions i comunicar-se amb el nadó. Quan  naixerà les recordarà i al cantar-les podrà tranquil·litzar-se i desconfortar-se amb la veu de la mare.

L’activitat es realitza un hora a la setmana.

Col·laboradors

Veure tots