Agrupació Artística Musical

La banda juvenil de Dénia porta el Nadal a la Música en Família 04 December

Les activitats del programa Música en Familia van rebre el Nadal de la mà de la banda juvenil. Amb la sala de gom a gom i espectadors que es van quedar fora perquè, un vegada més, l’auditori es va quedar menut per a tanta gent, els músics que encara no s’han incorporat a la banda van oferir un entretingut i amé concert.

En la primera part van interpretar, “Be Oir Guest”, La puerta de Kiev, “The Honey Pokey”, Bolero Jove, “Samba de Janeiro”. En la segona part i ja amb tots els xiquets dalt de l’escenari preparats per a cantar van interpretar Nit de pau. Aquesta peça va comptar amb la col·laboració de dos ballarins, Alicia Garcia i David Mahiques, Bon Nadal, Rudolph el Reno, Vals de les Veles,  Aniversari Feliç i com a regal “Can’t  Help Falling in Love”, en la que van participar els alumnes de cant.